Förra veckans träning.


Förra onsdagen var jag till Norsholm och körde på en privat bana. Den var väldigt klurig och jag gjorde hur många vurpor som helst. Känner att jag måste få tillbaka stabiliteten jag hade när jag körde 85:a, då ramlade jag ju för tusan aldrig. Det kändes bra, men är inte helt nöjd.

I söndags blev det Sviestad istället. Det var redigt geggigt och sliskigt, rensade man inte däcken gled man bara omkring uppe på geggan. Invigde nya Husan men det var ju ingen vidare lätt bana att köra in den på ska jag säga! Iallafall så kändes det precis som i Norsholm, det rullade på och gick rätt bra, men jag är ändå inte nöjd. Vet inte riktigt vad det är som har hänt och det känns ju lite lagom jobbigt sådär. Aja, framöver blir det mycket körning så får se till att få ordning på det.

Första SM-deltävlingen i Vimmerby.


Jaha, helgen har spenderats i Vimmerby där jag igår körde första SM-deltävlingen. Vi skulle köra tre varv och ett varv bestod av tre prov; ett långt med äckligt mycket sten, ett snabbåkt, rätt roligt och ett crossprov. Första provet började riktigt bra då jag kom ifatt och kunde köra om Amanda. Såg efter ett tag även Carolina och jagade ifatt henne. Sedan fastnade jag i en uppförsbacke och hon drog ifrån. Kom igång ganska snabbt igen men började få rejäl kramp i högra underarmen. Sedan flöt det på bra och jag kom ifatt och tog rygg på Carolina igen. Men så körde jag ner mig i ett surhål och stod där i en evighet och när jag väl kom loss var jag så stressad att jag gjorde misstag på misstag och tappade massor massor massor.
Andra provet var däremot redigt skojigt och det gick fruktansvärt mycket bättre där. Crossprovet var svårkört då det var mycket djupa spår och luriga backar, men det gick la okej.

Hela andra varvet gick rätt uselt. SP4, det steniga, körde jag så söligt på att jag fick prick och det gjorde att jag blev stressad igen. Både SP5 och SP6 gick sådär för hittade inget flyt alls, antagligen för att jag kände mig så stressad. Tredje varvet gick också det bajsigt och det blev en åttondeplats till slut. Onöjd som tusan men det är bara att ta nya tag och träna som en liten dåre.

Finspång och Prästtomta.

bilder från igår | kontakt med Mars, japp ↑

I lördags var jag i Finspång på träningsläger. Vi tränade stalp och körde mycket på tid. Det gick inget vidare, fegade mer än vanligt och fick inte in tajmingen i stalpen. Tog mig lite mot slutet dock, vilket kändes skönt.

Igår blev det träning på Prästtomta. Vi gjorde en egen bana och körde på tid även där. I början gick det redigt dåligt, försökte verkligen men det var något som bara inte stämde. I lördags bytte pappa framdrev för att se om det gick bättre med ett tretton istället för ett fjorton, som jag alltid kört med. Och det funkade rätt bra i Finspång även om det var lite ovant med ljudet och att behöva växla så ofta. Men på Prästtomta funkade det inte alls lika bra och det var antagligen det som var problemet. Så vi bytte tillbaks till fjortondrevet igen och då sänkte jag min varvtid med ungefär tio sekunder direkt. Men jag vill verkligen köra med trettondrevet och hade helst kört med det i Vimmerby nästa helg, fast tror jag behöver köra mer med det och vänja mig.

Jahapp.

Hejsan. Jag heter Hanna Berzelius, är femton år ung (fyller dock sexton i oktober) och kör enduro. Under 2012 satsar jag på att köra så mycket som möjligt. Mina största mål för detta året är att utvecklas i allt och ta MC-körkort. Här tänkte jag skriva av mig om hur det går på alla träningar och tävlingar. Väldigt trevligt och kul och intressant och roligt och fantastiskt. Hejdå.

P.s. Antagligen kommer jag lägga in en massa massa massa bilder också. D.s.


RSS 2.0