Två bra träningsdagar.

 
Denna helg har det varit träning med östgötaförare inför USM/SM på Prästtomta! Igår blev det Valdemarsvik för att träna knix. Första gången för mig där men det var en rolig (dock väldigt tuff) bana, liknar Åsätra lite grann. Mycket stenhällar, rötter och knix. Blev en bra genomkörare iallafall.
 
 
Idag for vi istället till Sviestad för att träna fart och explosivitet, motsatsen till igår alltså. Det gick väldigt bra, har nästan fått bort min "nöjdhet" där jag bara ligger och möljer, nu drar jag på där det går istället. På slutet belv det bakhjulsträning och det går bara bättre och bättre.  Är redigt nöjd med helgen, känns som att jag utvecklas för varenda träning och tävling som går!!

Bilder SEC, Östersund.

 
(Alla bilder är fotograferade och redigerade av mig.)

Kom faktiskt lite regn denna SM-tävling också.

 
Igår var det dags för femte deltävlingen av SM-D, den gick i Fjugesta och var redigt rolig. Dock var första varvet lite knakigt. Första provet var ett enduroprov som passade mig väldigt bra! Sedan service, en längre transport till crossprovet (där jag inte hittade flytet alls) och en till lite längre transport till extremprovet. På transporten till extremprovet halkade jag av en spång och stod där så pass länge att alla tjejer plus toppen i USM2 hann köra förbi. Blev så galet stressad och fick världens kramp i armarna av att slita som en lite gris i cykeln för att försöka få bort den. Tillslut kom en funktionär och hjälpte mig upp på spången igen (TACK). Men när jag kom till extremen var jag totalt ofokuserad, missade helt och halkade ner från femte- till sjundeplats.
 
Jahaja, standard för mig på extremprov nu för tiden ↑
 
Inför andra varvet hade jag lugnat mig och nog märktes det då jag satte tredje bästa tid på enduroprovet. Dock strulade det på crossen och extremen så jag låg kvar på min sjundeplats. Tredje varvet gick lite sisådär, gjorde en klantvurpa på enduron och var väldigt långsam på extremen, men tog igen ganska mycket genom att ha tredje bästa tid på crossen.
 
Inför det fjärde och sista varvet låg jag sjua och hade 38 sekunder upp till Ellinor och 48 sekunder till Amanda. Kände mig rätt deppig för om Amanda var före mig så gick hon om mig i totalen, och 48 sekunder är väldigt mycket att ta in på tre rätt korta prov. Men pappa tvingade i mig ett glas Resorb och det gjorde verkligen susen. När jag gav mig iväg på enduron var jag så himla peppad. Och ja, jag satte andra bästa tid och tog in hela försrånget plus lite till, så nu låg jag femma med fyra sekunder ner till Amanda! Följde upp det med tredje bästa tid på crossen och drygade ut så jag nu hade 19 sekunder ner. Kände mig ändå inte ett dugg säker inför sista provet, extremen, eftersom jag kört så dåligt där de föregående varven. Men jag tuffade på och klarade första stocken men gjorde världens superman bland stenarna. Var snabbt uppe och lyckades ta femteplatsen med 36 sekunder ner till Ellinor!
 
Är riktigt nöjd med dagen och det känns så skönt att sätta topp tre-tider!
Tack för all hjälp och allt hejande i spåret. Man blir så glad.
 
 
Foton: Benkabus.se samt per-larsson.se

Husaberg TE 125 -13.

 
JAG VILL HA EN TVÅTUSENTRETTON-125:a NU TACK!!!

Regn denna SM-tävling OCKSÅ.

benkabus.se
 
I helgen har jag kört fjärde SM-deltävlingen som gick uppe i Östersund. Vi åkte upp redan förra måndagen och bodde på camping fram till torsdagen då vi flyttade ut till depån.
 
Banan bestod av tre prov; ett enduroprov, som var riktigt kul, ett extremprov, vilket jag inte tyckte om, och ett crossprov som jag heller inte tyckte om. Men det absolut värsta var transporterna. Vilka problem jag hade där alltså! Då det regnat väldigt mycket och man åkte samma transport hela tiden så blev det så bedrövligt uppkört. Drog på mig åtta minuters prick och fick ingen servicetid alls på grund av de där bajsiga transporterna.
 
Jag låg femma efter första provet men tappade allt när jag valde att köra extremen och då kravlade runt där i nästan fem minuter, haha. Sedan var det crossprovet men jag hade så galet mycket kramp i armarna så det gick ju inget vidare där. Sedan var det service men jag var REDAN sen så stannade bara för att byta glasögon och skrapa lite lera. Och ja, så fortsatte det hela tävlingen. På andra varvet satte jag mig fast på enduroprovet, tog fegen på extremen, hittade inget flyt alls på crossprovet och slet arlset av mig på transporten. Inför tredje varvet låg jag sexa och var så dödligt trött i armarna efter att ha lyft och slitit i cykeln alldeles för mycket, men vi var bara sju tjejer kvar utav tolv som startat, så aldrig att jag tänkte bryta.  På sista provet var Katrine Rye-Holmboe tvungen att bryta, så jag hoppade upp till femte plats. Jag tog även in hur mycket som helst på Amanda som låg före mig på de fyra proven som var kvar, men hon höll undan (utan pricken hade jag dock tagit henne...). Så nu skiljer det bara en poäng mellan mig och henne i totalen. Aja, bara att ladda om och komma igen i Fjugesta nästa helg.

RSS 2.0