Första körningen!

Förra söndagen (25/8) körde jag enduro för första gången på en och en halv månad efter att mitt främre korsband tänjdes ut på Stångebro. Det var världens bästa känsla och jag hade så galet kul trots att banan var döstalpig och sönderkörd!!!
 
 
I lördags (31/8) var jag på träningsdag med elitgruppen för Robert Grindberg i Enköping. Det regnade nästan hela dagen och det var fruktansvärt halt. I början spände jag mig extremt mycket eftersom jag var livrädd för att sätta ner foten och slå upp knät igen, men efter ett tag bestämde jag mig för att skita i knät och bara ha kul och då gick allt så mycket lättare och jag fick till körningen redigt bra! Dock slog jag ner foten några gånger men knät klarade av det och det känns också riktigt bra.
 
Men så kom jag i en kruva och fick sladd och slog ner foten och det gjorde nåt bedrövligt ont... Jag valde då att sluta köra. Så positivt är att farten och tekniken fortfarande finns där och att rehaben hjälper; knät klarade ett antal smällar innan det sa ifrån! Men negativt är ju självklart att det blev irriterat och stelt och svullnade upp lite igen.
 
Nu i helgen går femte SM-deltävlingen men jag har valt att tyvärr stå över den. Istället ska jag till Kungsängen på träningsläger med LMS och FME.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0