SM Östersund.

 
Då var SM-premiären avklarad och det på ett inte särskilt bra sätt tyvärr. Det blev en femteplats efter tolv tuffa sträckor där jag vurpade på åtta sträckor av dessa tolv. Är riktigt riktigt besviken, för jag känner att farten finns där, men på grund av dessa himlans vurpor och på grund av att huvudet inte hänger med, att jag trycker ner mig själv i ett himla hål och inte kan fokusera på nästa sträcka istället, så tappade jag så bedrövligt mycket tid.
 
Men men, det är bara att bryta ihop och komma igen. Fick ju med mig viktiga poäng hem iallafall. Nästa SM-tävling är inte förrän 11 maj, så nu är det bara att träna som hejsan och visa dem då.

Så himla nöjd.

 
Nu har sista träningarna inför SM-premiären i Östersund avklarats! I lördags blev det Sviestad och igår Prästtomta. Det blev väldigt bra, och mycket, träning båda dagarna. På Sviestad var det inte mycket snöspår i skogen, bara ute på gärdena, så då fick jag träna på att ställa om körningen och sådär. Men banan var iallafall riktigt fin och rolig och jag är jättenöjd med körningen.
 
På Prästtomta var det däremot mera snö och snöspår nästan hela varvet runt. Dock så pass låga att det ändå blev mycket att stå upp och köra. I början gick det riktigt dåligt då jag missade kurvorna och kom ut i lössnön och höll på, men efter ett tag skärpte jag till mig och då gick det redigt bra, fick upp fint flyt och hög fart.
 
Nu känner jag mig väldigt bra förberedd inför Östersund, det är bara extremprovet som oroar mig, har knappt kört något extremt alls i vinter...

Snöfattigt.

 
Igår kördes tredje deltävlingen av Vintercupen Östra Skaraborg, men då det tydligen inte var särskilt mycket snö och eftersom pappa är sjuk, så bestämde vi oss för att inte åka. Lite synd för det gjorde att jag tappade ledningen i damklassen. Men men, det är ju inte där det räknas.
 
Idag blev det iallafall lite körning på Prästtomta. Väldigt fin bana, dock dåligt med snö på sina ställen...
Vi höll på med fjädringen och körde på tid och det kändes bra, men ändå som att det saknades nåt. Men det är väl som det alltid varit att jag kör mycket bättre på tävling än vad jag gör på träning. Hur mycket jag än försöker så har jag bara inte samma attack på träning som på tävling.

RSS 2.0