SM Karlskoga.

 
I lördags körde jag fjärde deltävlingen i dam-SM som gick i Karlskoga. Banan bestod av tre sträckor (två enduroprov och ett extremprov) och vi skulle köra fem varv.
 
För att sammanfatta så gick det USELT. Jag fick värsta krampen någonsin i högra underarmen som gjorde så ont att jag bara ville gråta, jag körde fast på SP2 två gånger och även en gång på extremen och tappade på detta nästan fyra minuter och jag var tillbaka i min gamla nöjdhet där jag bara ligger och möljer istället för att slå på så fort det finns möjlighet. Så det blev en sjätteplats.
 
 
Jag är riktigt riktigt riktigt besviken, för jag VET att jag har farten att fightas om pallplaceringarna, men när det verkligen gäller så sviker huvudet (nervositet, prestationsångest och oförmåga att släppa det som hänt) och jag får bara inte till det och det gör mig så arg och besviken.
 
Men det gör mig också bara ännu mer peppad och taggad att visa dem nästa gång, så nu är det bara att ligga i till nästa SM och då jävlar.
 
Foto: Enduroboyz.com

Träningsläger.

 
I helgen var jag på Sviestad för träningsläger med LMS och FME och vi var runt tjugo förare uppdelade i tre grupper. Vi har kört snabbt dammhalt gräsprov och knixig skogsenduro och tränat mycket kurvtagning och spårval, sånt jag verkligen behöver!
 
 
Jag har lärt mig mycket och fått rejält med både positiv och negativ kritik. Jag är väldigt nöjd och det har varit en fruktansvärt bra helg!!

Mycket träning.

 
För två helger sedan körde jag Bergmanstrofén i Ulricehamn. Riktigt rolig tävling där man skulle köra två olika sträckor fyra gånger var under en maxtid. Det var ungefär samma sträckning som på USM:et. Bitvis körde jag väldigt bra, men överlag gick det rätt dåligt då jag fegade och höll på. Blev 31:a.
 
 
Sedan har det blivit väldigt mycket träning. Jag har varit på Prästtomta och tränat stalp, jag har varit många kvällar på Sviestad och nött gräsprov och jag har varit i Norsholm och mosat en krök (heh). Men det jag kämpar mest med att är att få upp blicken, jag har alltid tittat ALLDELES för nära framskärmen och desto snabbare jag nu kör, desto viktigare blir det ju att jag höjer den!!
 
 
Nu i helgen blir det träningsläger på Sviestad med LMS och FME och helgen efter är det dags för SM-deltävling nummer fyra i Karlskoga, ska bli redigt kul!

RSS 2.0