Marin & Fritid-racet.

Vintercupen, Tibro
 
Igår var jag upp till Karlstad och körde Marin & Fritid-racet på Björbybanan. Kan tänka mig att denna bana nog är fin på sommaren men nu var den det inte. Mycket stenhällar, många djupa spår fyllda med massor vatten och stora isblock, rejäla cykelställshål och isspår som var för låga för att bara ligga på och gasa i men för höga för att kunna strunta i.
 
Så ja, det var tufft. Vi skulle köra fem varv och ett varv tog runt 20 minuter för mig. Vi var två anmälda i damklassen, jag och Amanda Elvin. De tre första varven gick faktiskt helt okej, det gick inte särskilt fort, men det rullade på och jag ramlade inte. Fjärde varvet började riktigt bra och jag fick in fint flyt, men sedan tappade jag koncentrationen, antagligen pga. trötthet, och då kom misstagen. Fick kast, inte stora men tillräckligt för att störa, satte mig fast, tappade "spårvalsögat" och lade mig en gång. Sista varvet kändes sådär, men hade med mig spårvalsögat iallafall så slapp fastkörningar och annat onödigt, dock fastnade jag på en berghäll och tappade drygt en minut.
 
När jag kom i mål kände jag mig bra mycket piggare än efter fjärde varvet så det verkar som jag måste äta mer eller nåt för att slippa dessa dippar, där jag blir helt trött och tappar fokus.
 
Det blev iallafall vinst i damklassen! En kul tävling och bra träning, synd bara att det inte var snöspår. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0